Slet i Trio
- Åbn Trio, og vælg Indstillinger.
- Find Online-rangliste.
- Vælg Slet ranglistedata, og bekræft.
Det fjerner straks dit automatisk valgte spillernavn, indsendte resultater, spilforløb og offentlige placeringer og fjerner alle tilknyttede enheders adgang til profilen. Sletningen gælder alle enheder, der bruger det delte spiller-id. Lokal statistik og køb slettes ikke.
Hvis du ikke kan åbne appen
Send en e-mail til trio@baltzer.eu med dit spillernavn og gerne det spiller-id, som vises i Trio. Send ikke adgangskoder, oplysninger om din konto i appbutikken eller betalingsoplysninger. Trio har ikke din e-mailadresse registreret. Derfor kan vi have brug for yderligere dokumentation fra den oprindelige installation af appen for at sikre, at andre ikke sletter din profil.
Opbevaring efter sletning
Et tilfældigt id og en registrering af, at adgangen er lukket, opbevares i højst 30 dage. De er ikke offentlige og bruges til at beskytte tjenesten og håndtere gentagne anmodninger om sletning. Oplysninger om sikkerhedshændelser gemmes i højst 90 dage. Efter 30 dage er de ikke længere knyttet til spiller-id'et. Se Privatlivspolitikken for detaljer.